Selecteer de taal

ServicesMarketing & communicatie

Wij voorzien u graag van de adviezen en middelen waarmee u uw doelgroepen voorziet van de juiste informatie. Profiteer van onze marketingkracht en -ervaring, de vele kant-en-klare social media posts, teksten, e-mailings en meer.

Wij ondersteunen uw kliniek in elke fase van de customer journey. In ons marketingteam vindt u ervaren specialisten op alle relevante gebieden.
Van Event Manager, Brand Manager en Trade Marketing Manager tot aan de Digital Marketing Manager.

Zij monitoren de markt, trends en de ontwikkelingen in uw bedrijfstak. Hun learnings en insights vertalen we naar marketing die u meteen kunt inzetten om de juiste doelgroepen te bereiken en aan te spreken. Samen zorgen we dat u indruk maakt op uw bestaande en op nieuwe patiënten. Wij geven u de marketingondersteuning die u verdient. Zo informeren wij samen uw doelgroep over onze producten en laten we zien hoe zij in combinatie met uw vakmanschap de betrouwbare en natuurlijke resultaten bieden waar uw patiënten naar zoeken.

On- en offline marketing

Zet professionele, complete campagnes in zonder te investeren in het maken ervan.
We ondersteunen u graag met gepersonaliseerde marketingmaterialen. Bijvoorbeeld tijdens campagnes rond de introductie van nieuwe producten. Die 24/7 tot uw beschikking staan op uw telefoon, tablet of computer. Uiteraard helpen we u ook om continue zichtbaar te zijn.

Offline

We voorzien u van direct inzetbare, geprinte materialen om uw patiënten te informeren over de kwaliteit, betrouwbaarheid en unieke kwaliteiten van onze producten. Op een manier die voor hen begrijpelijk én aantrekkelijk is.

Online

Uw doelgroepen oriënteren zich vaker en uitgebreider online. Wij helpen u om continue relevant en zichtbaar te zijn. Met een uitgebreid assortiment aan middelen. Bijvoorbeeld met interessante content voor uw social mediakanalen en e-mailings.