Selecteer de taal

Wij helpen mensen om vol vertrouwen hun eigen, unieke schoonheid te vieren.

Wij zijn Merz Aesthetics. Wij willen mensen het vertrouwen geven om zichzelf te zijn. Om zelf, op hun eigen manier, hun beeld van schoonheid in te vullen. Dat doen we met producten die zijn ontwikkeld op wetenschappelijke fundamenten. En met ons uitgebreide netwerk van medische professionals.

Merz Aesthetics is een toonaangevend, wereldwijd bedrijf in esthetische geneeskunde. Ons productportfolio stelt professionals in de esthetische gezondheidszorg in staat om het zelfvertrouwen van hun patiënten te versterken en hun eigen unieke schoonheid te ontdekken.

 

Ons portfolio

 

 

Dit is MerzWat ons bijzonder maakt

Merz Aesthetics is onderdeel van de Merz Group. Wij zijn een particulier bedrijf. Onze focus ligt voor 100% bij onze klanten, patiënten en medewerkers.

Over ons

merzaesthetics culture

Wij kijken naar de toekomst en investeren in lange termijnrelaties. Dat zorgt voor unieke relaties met de mensen waar we elke dag mee mogen werken. Het uit zich in onze wetenschappelijke expertise, die we al sinds 1908 ontwikkelen, en in onze ongekende focus op het vervullen van de behoeften van onze klanten. Wat ons bijzonder maakt, is ons gezamenlijke streven naar succes.

 

#MerzAesthetics