Selecteer de taal

ServicesCommerciële ondersteuning

Krijg toegang tot zeer uitgebreide informatie over ons productportfolio, ontdek de verschillende partnerniveaus en baseer uw plannen en ambities op de marktinzichten die we alleen delen met onze partners.

Alle waardevolle kennis en inzichten die we hebben opgedaan tijdens onze langdurige samenwerking met vele klinieken en partners, staan nu tot uw beschikking.

Wij zijn er voor onze partners. Voor u

Wij willen meer zijn dan een leverancier van hoogwaardige injectables. Wij willen u inspireren, uw partner zijn en u helpen alles uit uw praktijk en de onderneming erachter te halen. Zie ons als uw aanspreekpunt voor alles wat u nodig heeft om het succes te bereiken dat u verdient.

Hoogstpersoonlijk

Partnerships vragen om persoonlijk contact. Voor dagelijkse ondersteuning kunt u altijd een beroep doen op uw Sales Area Manager. Bij vragen kunt u terecht bij uw vaste contactpersoon die over specifieke kennis van uw praktijk en onderneming beschikt, bijvoorbeeld als het gaat om orderverwerking.

Kennis en inzicht

Alle beschikbare en actuele informatie over ons productportfolio staat tot uw beschikking. U leest er alles over het gebruik en de voordelen voor u en uw patiënten. Regelmatig doen wij en onze partners onderzoek naar de markt, trends en ontwikkelingen. Die leveren waardevolle inzichten op waar ook u uw voordeel mee kunt doen. Ons sales team deelt ze daarom graag met u.

Partnerniveaus

Ons Clinic Support Program kent meerdere niveaus. Daarmee zorgen we ervoor dat we kunnen werken op maat en volgens de behoeftes voor uw kliniek.