Jouw profiel
Refresh

Vind een kliniek in de buurt

Je huid is net zoals je dagelijks leven: 100% actief! Misschien vertoont je huid wat tekenen van veroudering: een vermoeidere, strengere of verdrietige uitstraling, fijne lijntjes en beginnende rimpels. Je huid straalt ook minder en begint minder stevig te worden. Je wil haar alleen een handje helpen om weer te stralen, iets natuurlijks en lichts, zodat je huid net zo fris blijft als je geest.

Jouw mantra

Een zonnige, natuurlijke schoonheid... Wie wil er nu niet een heldere en strakke huid houden, ondanks een superdrukke baan, een druk gezinsleven en misschien te korte nachten?

merz radiesse campaign refresh mantra
Loading...

Jouw collageengehalte

De collageen- en elastinevezels worden dunner en minder strak als je ouder wordt. Je huid wordt minder elastisch, waardoor er fijne lijntjes en beginnende rimpels kunnen ontstaan. Ook kan de huid hierdoor langzaam wat slapper worden.

Jouw wens

Je wil vooral de inwendige collageenproductie in stand houden en verbeteren om de eerste tekenen van veroudering tegen te gaan. Het liefst wacht je niet te lang met het ondernemen van actie. Zo hoop je nog lang van een stralende huid te mogen genieten.

merz radiesse campaign refresh wens
merz radiesse campaign refresh behoeften huid

De behoeften van jouw huid

  • Stimuleren van collageen en elastine
  • Diepe hydratatie, vermindering van oppervlakkige rimpels
  • De teint en glans van de huid verbeteren of in stand houden
merz radiesse campaign refresh skin tip

Skin tip voor jouw profiel

Jij bent je heel bewust van de huidige kwaliteit van je huid. Ook van het feit dat deze inmiddels wat achteruit gaat. Je kent de meeste tips wel, maar gebruik je ze ook echt? Kijk eens kritisch naar je levensstijl - wie weet valt hier nog iets te behalen.

Daarnaast kan je een consult aanvragen bij een esthetische kliniek bij jou in de buurt om je te laten adviseren. Zorg goed voor jezelf en voor je huid! En mocht je een afspraak maken voor een esthetische behandeling, neem dan vooral ook dit profiel mee naar het consult.

Deze informatie is slechts een indicatie.
Het vervangt in geen geval een consult met een gezondheidsprofessional. Geef je profiel door aan je behandelend arts voor een individuele analyse in de praktijk of kliniek en voor een persoonlijk behandelplan.

Vind een kliniek in de buurt

Past dit profiel niet bij je? Doe de test opnieuw.

Ontdek de kracht van huidvernieuwing

Onder mogelijke manieren om je collageen te boosten, vallen een gezonde levensstijl, supplementen en collageenstimulerende behandelingen. Kies je ervoor bij een arts op consult te gaan? Overleg dan wat jouw specifieke wensen en doelen zijn.

*Huidvernieuwing' verwijst op deze gehele pagina naar regeneratie van de huid middels een collageenboost.

Vind een kliniek in de buurt

5 vragen om te stellen tijdens je consult

Heb je een afspraak gemaakt om een behandeling te bespreken? Met deze vragen ga je goed voorbereid in gesprek met je behandelend arts.

Vind een kliniek in de buurt

Welke behandelingen passen het best bij mijn wensen en behoeften?

Welke resultaten kan ik verwachten?

Wanneer zie ik resultaat en wat is de duur hiervan?

Waar moet ik rekening mee houden vóór mijn behandeling?

Waar moet ik rekening mee houden na mijn behandeling?

Niet 100% overtuigd van je profiel?

Vind je dat je profiel toch niet helemaal bij je past? Bekijk de andere collagen skin profiles:

Vraag advies aan een professional

Heb je vragen over de mogelijkheden om je collageengehalte een boost te geven?

Vind een kliniek in de buurt