Selecteer de taal

Downloaden / Home

U heeft een rijpere huid die in de loop van de tijd volume en dichtheid heeft verloren. De tekenen van veroudering zijn beter zichtbaar: de onderkant van uw gezicht – ovaal, kaaklijn – maar ook de bovenkant (wenkbrauwen, oogleden) gaan hangen, de volumes vervagen. Ook de huid op de hals, handen en het decolleté verandert. Misschien heeft u al eens een chirurgische lifting overwogen om de volumes te herstellen en uw huid weer strak te maken?

Uw mantra

U voelt zich jonger en wilt er ook zo uitzien! Met een gerichte behandeling van het gezicht en/of de hals en het decolleté kunt u het verouderingsproces van uw huid vertragen voor een sublieme schoonheid.

Uw collageengehalte

Afname van de celactiviteit, lage productie van collageen- en elastinevezels met als gevolg verslapte contouren en volumeverlies. Bij vrouwen kan door hormoonschommelingen de huid droger worden en er anders uit gaan zien.

Uw wens

Uw voornaamste wens is een algemene verbetering van de kwaliteit van de huid, de glans, de textuur, de dichtheid en elasticiteit, zowel van het gezicht en de hals als de handen om zo de veroudering van de huid ongedaan te maken.

De behoeften van uw huid
 • 360°-regeneratie: herstel van de volumes en revitalisering van de diepe lagen van de lederhuid van het gezicht en het lichaam
 • Lifting of herstel van de vorm van volumes en contouren - verbetering of herstel van volumes en structuren
 • Verjonging van de huid van gezicht, hals, decolleté en handen

Geef uw resultaat door aan uw cosmetisch arts voor een individuele analyse in de praktijk of kliniek en een persoonlijk behandelplan.

10 manieren om uw collageenproductie een boost te geven

 1. Breng elke ochtend een zonnebrandmiddel aan met SPF 30 of hoger.
 2. Eet veel groenten en fruit die van nature rijk aan antioxidanten zijn.
 3. Hanteer een vaste schoonheidsroutine die vooral gericht is op reiniging en hydratatie.
 4. Slaap 7 tot 9 uur per nacht voor een goed uitgeruste teint.
 5. Kies voor stressverminderende activiteiten (yoga, meditatie, contact met de natuur...).
 6. Kies voor een gezonde levensstijl: rook niet en drink geen alcohol (meer), beweeg regelmatig.
 7. Drink veel water voor een goede hydratatie.
 8. Overweeg voedingssupplementen met collageen.
 9. Zorg voor een evenwichtig dieet met voldoende magere eiwitten en houd uw darmflora in balans.
 10. Overleg met uw cosmetisch arts over de mogelijke behandelingen.

De overige profielen

Vindt u dat uw profiel niet bij u past? Bekijk de overige 3 collageen beauty profielen

profile revive

Profiel REVIVE

Uw huid ziet er jong uit! Misschien constateert u lichte tekenen van veroudering, maar u wilt geen schoonheidsbehandelingen zoals fillers of behandelingen die meer volume geven... Toch wilt u de natuurlijke stralende kwaliteit van de huid behouden of verbeteren.

Meer informatie over het REVIVE-profiel

profile refresh

Profiel REFRESH

Uw huid weerspiegelt uw dagelijkse leven, 100% actief! Misschien heeft u opgemerkt dat uw huid wat tekenen van veroudering vertoont: een vermoeidere, strengere of verdrietige uitstraling, meer rimpels en kraaienpootjes en de huid straalt minder en is minder stevig. U wilt haar alleen een handje helpen om weer te stralen, iets natuurlijks en lichts, zodat uw huid net zo kwiek blijft als uw geest.

Meer informatie over het REFRESH-profiel

profil refine

Profiel REFINE

U kunt zien en voelen dat uw huid veranderd is: minder elastisch en stevig, een duidelijk slappere huid van het gezicht, maar ook van het lichaam... Misschien heeft u beginnende hangwangen geconstateerd of minder volle jukbeenderen... en wilt u uw gezicht weer een mooi volume en contouren geven.

Meer informatie over het REFINE-profiel

Deze informatie is slechts een indicatie.
Deze vervangt in geen geval een consult met een gezondheidsprofessional.
Geef uw resultaat door aan uw cosmetisch arts voor een individuele analyse in de praktijk of kliniek en een persoonlijk behandelplan.

Overleg met uw cosmetisch arts over de wensen en doelen die u heeft gedefinieerd voor uw huid en over een behandeling op maat met Collagen Force® voor de natuurlijke en stralende resultaten die u verdient.

Activeer het herstellend vermogen van uw huid met the collagen force!

Vind een kliniek in de buurt