Waarom de
Collagen Skin
test? Ontdek het
hier

Doe de Test

Huidvernieuwing' verwijst op deze gehele pagina naar regeneratie van de huid.

Elke huid is anders. De collageendichtheid ook. Daarom is elke aanpak verschillend.
Want wat voor jou werkt, werkt misschien niet voor je zus, vriendin of partner. Met onze test kom je er achter wat voor type huid jij hebt en kan je onze aanbevelingen opvolgen om je huid weer te laten stralen.

Ontdek hier jouw profiel

 

Wat is een Collagen
Skin Profile?

Je vindt het natuurlijk niet leuk, maar als je ouder wordt, verandert de kwaliteit van je huid. Het is dan tijd om aan je collageen en elastine te werken. Er is alleen niet één aanpak voor iedereen.

Ook wat je belangrijk vindt voor je huid kan verschillen. Wil je een stralende teint of verfijnde gezichtscontouren? Of wil je vooral je collageen een boost geven tegen veroudering?

Met de test bepaal je jouw collagen skin profile en geef je de wensen voor jouw huid aan. Zo leer je zelf meer over jouw behoeften en kun je deze makkelijker delen met een professional. Een behandelend arts kan zo gerichter persoonlijk advies geven om je collageen te boosten.

Ontdek nu jouw
collagen skin profile

merz radiesse campaign skin profile
merz radiesse campaign betrouwbaar

Is de test betrouwbaar?

Natuurlijk stellen we niet zomaar wat vragen. Deze test is ontwikkeld door professionals in de esthetische geneeskunde.

De vragen gaan specifiek over jouw behoeften en wensen op het gebied van huidkwaliteit. Jouw persoonlijke collagen skin profile dat voortkomt uit jouw antwoorden, is opgesteld op basis van wetenschappelijke kennis rond collageen en huidveroudering.

Doe nu de test

Waarom zijn er verschillende
Collagen Skin Profiles?

De kwaliteit van je huid en het collageenniveau nemen af naarmate je ouder wordt. Je genen kunnen deels bepalen hoe snel en in welke mate de kwaliteit van je huid afneemt. Maar naast deze interne factoren spelen ook externe factoren zoals je levensstijl een rol.

Ook is elke huid anders. En iedereen heeft zijn eigen specifieke zorgen, behoeften en wensen. Daarom ontwikkelden we vier collagen skin profiles:

 • merz radiesse campaign overzicht revive

  Revive

 • merz radiesse campaign overzicht refresh

  Refresh

 • merz radiesse campaign overzicht refine

  Refine

 • merz radiesse campaign overzicht regenerate

  Regenerate

Ontdek de kracht van huidvernieuwing

Onder mogelijke manieren om je collageen te boosten, vallen een gezonde levensstijl, supplementen en collageenstimulerende behandelingen. Kies je ervoor bij een arts op consult te gaan? Overleg dan wat jouw specifieke wensen en doelen zijn.

Vind een kliniek in de buurt