Selecteer de taal

U mag op ons rekenen

Merz Aesthetics® wil meer voor u zijn dan de specialist op het gebied van injectables en ultrasound devices. Wij willen uw servicegerichte partner zijn die helpt uw praktijk te laten groeien en die samen met u de esthetische markt verder uitbouwt.
Van de grote lijnen tot de details, van de marketing tot aan de nazorg: wij zijn graag uw voorkeurspartner in de complete customer journey.


four pillars of support

Zoals onze producten perfect worden opgenomen in de huid, zo integreren we onze diensten en services in uw dagelijkse bedrijfspraktijk. Op de volgende pagina’s ontdekt u hoe we onze ondersteuning invullen.

 

merzaesthetics services educatieve ondersteuning

Medical education

Als uw praktijk groeit, zorgen wij ervoor dat uw kennis meegroeit. Zo blijft u vooroplopen
en vernieuwen en kunt u elke actuele en toekomstige vraag van uw patiënten beantwoorden. Maar we delen onze kennis ook omdat wij zo samen de toekomst van de esthetische geneeskunde kunnen blijven herdefiniëren. Ons uitgebreide educatie- programma biedt u masterclasses van key opinion leaders, ontmoetingen met experts uit de medische esthetische wereld, talloze events en één-op-één praktische sessies. Vergroot en verfijn uw kennis live en online, bijvoorbeeld op merz-institute.com of op ons forum. Daar vindt u niet alleen een wereld aan educatieve content, maar ook tools om bijvoorbeeld de communicatie tussen u en uw patiënten te optimaliseren.  U vindt het forum op merzmedicalforum.com.

Lees meer

Commercial support

Tijdens onze langdurige samenwerking met vele klinieken en partners, hebben wij waardevolle inzichten opgedaan. Die kennis en ervaring staan nu ook tot uw beschikking. Reken op onze toegewijde experts van onze Customer Services voor de antwoorden op praktische of product gerelateerde vragen. Samen helpen we u de allerbeste resultaten te behalen. Laat u door ons inspireren en zie ons als uw aanspreekpunt voor alles wat u nodig heeft. Neem gerust contact op met uw Customer Service Officer of uw Sales Area Manager en deel uw vragen en behoeften. Hoe meer wij over u en uw patiënten weten, hoe gerichter en effectiever we u kunnen en gaan helpen. Bijvoorbeeld tijdens een één-op-één sessie met u en/of uw medewerkers.

Lees meer

merzaesthetics hub kennis
merzaesthetics marketing

Marketing & communication

Voor ons is het belangrijk dat wij in contact blijven met u, maar het net zo belangrijk dat u in contact blijft met uw cliënten. Met het Merz Aesthetics Services programma ondersteunen wij u hier graag bij. Ons marketingteam monitort continu trends en ontwikkelingen in uw bedrijfstak en analyseert die. Met de uitkomsten bepalen we uw marketing- behoeften en ontwikkelen we marketingmiddelen en - materialen die aansluiten bij de behoeften van uw doelgroepen. Zoals hoogwaardige on- en offline marketingmiddelen die tot uw beschikking staan 24/7, op computer, tablet of smartphone.
Ze zijn ontwikkeld om uw patiënten en andere doelgroepen optimaal te informeren. En om uw bekendheid te vergroten. Verrijk en versterk uw social kanalen met kant-en-klare posts die u inzet op uw eigen kanalen.

Lees meer

Business development

De juiste informatie en ondersteuning op commercieel gebied geven u meer mogelijkheden om te groeien. En ook daar ondersteunen we u graag bij. We helpen u en uw kliniek om nu én in de toekomst succesvol te zijn. Maar gebruik van onze expertise op dit gebied. Bijvoorbeeld met de kennis die u vindt in onze Business Academy; een uniek initiatief waarbij toonaangevende experts inzichten en kennis delen waarmee wij samen de esthetische markt en uw kliniek verder vooruit gaan helpen. Met deze service helpen we met uw uitdagingen, maar vooral ook met alle kansen die de markt biedt voor uw onderneming.*

Lees meer

merzaesthetics hub kennis

#MerzAesthetics